Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI tál, BLACK

12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)

Sötét mázas japán HASAMI porcelán tálak 55mm magas peremmel. 3 féle átmérő közül választhatsz. Különleges, helyben bányászott agyag és porcelán egyedülálló keverékéből készülnek. Textúrájuk egyszerre primitív, mégis rendkívül különleges és kifinomult. Szeretnél fedelet is a táladhoz? A teljes HASAMI kollekció moduláris, így a HASAMI tányérokat fedőként is használhatod a tálakhoz. Tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Pont mint a képen. A modern, minimalista, funkcionális formatervezés és a 400 éves Nagasaki keramikus hagyományok harmonikus elegye.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Nagasaki. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A teljes HASAMI kollekció moduláris, vagyis a bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikusan tárolhatóak. Így lesz használat közben egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Mosogatógépben is moshatod és mikrohullámú sütőben használhatod.

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagasaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó