Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI csésze, 3 féle

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)

Japán HASAMI csészék. 3 féle massza közül választhatsz, azon belül is minden színből 2 féle méret érhető el. Különleges, helyben bányászott agyag és porcelán egyedülálló keverékéből készülnek. A modern, minimalista formatervezés és a 400 éves Nagasaki keramikus hagyományok harmonikus elegyét képviseli. A teljes HASAMI kollekció moduláris, így pl. ezek a csészék és a HASAMI bögrék is tökéletesen illeszkednek egymáshoz, egymásra pakolhatóak. A csészék fedeleként a legkisebb méretű tányért is használhatod.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Nagasaki. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
szín
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A teljes HASAMI kollekció moduláris, vagyis a bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikusan tárolhatóak. Így lesz használat közben egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Használhatod mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is, de mi mégis kézi mosogatást javaslunk. 

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagasaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó