Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú takaró, sárga

19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)

100% gyapjú takaró. Amolyan igazi faházba való darab. A ropogó tűz mellé, egy csésze teával a kézben, mamusszal a lábon. Downings nevű tengerparti faluban, Írország Donegal nevű Atlanti-óceáni partvidékén található McNutt textilüzeme, ahol a család több mint 60 éve gyártja gyapjú takaróit csakis a legjobb minőségű gyapjú felhasználásával, kiváló helyi kivitelezéssel kombinálva. 

 

MÉRETEI
200x145cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Írország.

 

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

KÖNYVEK
9.900 Ft (9.429 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)