Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, AUTUMN

31.900 Ft (25.118 Ft + ÁFA)

100% gyapjú takaró vintage kockákkal és az ősz legszebb színeivel. Mesés őszi-téli kiegészítő egy időtlen otthonhoz. A készítéséhez használt gotlandi gyapjú egy svéd juhfajtától származik, amelyet régóta, egészen a viking korszak óta tenyésztenek Svédországban. Gyönyörűen kidolgozott és etikus forrásból származó gyapjú fonalakból egy svéd családi vállalkozástól, amelynek története egészen 1879-ig nyúlik vissza.
 

MÉRETEI: 200x130cm. Rojttal együtt mért adat.

MIBŐL KÉSZÜLT: 25% gotlandi gyapjú 75% gyapjú.

HOL KÉSZÜLT: Svédország.
 

Raktárkészlet 1: 26 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Mint márka, a Klippan a fenntarthatóságot és az állatok jólétet helyezi működése középpontjába. Az elmúlt 5 évben több mint 50%-kal csökkentették a szövéshez szükséges energiát, ha használnak is műanyag csomagolást, azt csakis biológiailag lebomló formában teszik. Az összes gazdaság, akikkel együttdolgoznak, megfelel a legszigorúbb állatjóléti szabályoknak, a gyapjút csak környezetre ártalmatlan, NPEO-mentes mosószerekkel, és soha nem adnak hozzá fehérítőt. A Klippan egy svédországi, 1879 -ben alapított családi vállalkozás, ahol a termelés minden eleme a saját gyárukban készül, így a felett teljes kontrollt tudnak gyakorolni.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.