Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fürdőszobai kilépő, fa

27.500 Ft (21.654 Ft + ÁFA)

Könnyű és elegáns fürdőszoba szőnyeg olajozott, tömör nyírfából. A kerekített szélek megakadályozzák, hogy a víz összegyűljön a szőnyeg felületén. Vízálló, strapabíró hajókötéllel, kézzel csomózott. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
65x42cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott nyírfa, hajókötél.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A fa lécek lekerekített szélei megakadályozzák, hogy a víz összegyűljön a szőnyeg felületén. Azonban ne feledd, hogy a fa nem szeret hosszú ideig vízben állni. Ha szükséges, hagyd megszáradni a víztől távol. Ajánljuk mellé az ugyanezzel a technikával és anyagból készül a fürdőkád polcot. 

Ezeket láttad már?