Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fürdőkád polc, fa

17.900 Ft (14.094 Ft + ÁFA)

Praktikus tároló. A fürdőkád végébe helyezve tarthatod rajta a keféket és szappanokat. Olajozott, tömör nyírfából. A kerekített szélek megakadályozzák, hogy a víz összegyűljön a tálca felületén. Tartós, vízálló kötéllel, kézzel csomózott. Elérhető egy nagytestvére is, fürdőszobai kilépő méretben. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
65x23cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott nyírfa. 

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A fa lécek lekerekített szélei megakadályozzák, hogy a víz összegyűljön a tálca felületén. Azonban ne feledd, hogy a fa nem szeret állandóan vízben állni. Ha szükséges, hagyd megszáradni a víztől távol.