Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Aszalt meggy, 100g

1.250 Ft (984 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

100% meggyből, Magyarországon készült aszalvány. Olyan gyümölcsökből, amelyek nem a hűtőházban érnek meg, hanem a fán. Így nincs szükség mesterséges adalékanyag vagy cukor hozzáadására. Természetesen finomak, zamatosak. Hozzáadott cukrot, ként és tartósítószert nem tartalmaz. A zacskó 100g aszalt meggyet tartalmaz.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

GMO mentes, kosher és vegán.

KÉSZÍTŐRŐL

Mórucz István dédapja, Mórucz József, 1911- ben tért haza szülőfalujába, Kömörőbe. Az Amerikában keresett pénzen termőföldet vett, ezzel alapozta meg a mai is működő családi vállalkozás, így a Panyolium jövőjét is. István, aki a feleségével ma is működteti a vállalkozást, egy olyan ízvilágot szeretne nyújtani az ínyencségekre fogékony vásárlóknak, amivel korábban nem találkoztak. Termékeik tartósítószert, mesterséges színezőanyagot és hozzáadott cukrot nem alkalmaznak. A manufaktúra a saját termőföldön és a helyben termett gyümölcsöket dolgozza fel. Természetesen gazdálkodnak, gyomírtó és rovarírtók nélkül. A termesztéstől kezdve az aszaláson, főzésen és feldolgozáson át a csomagolásig minden az kezeik között zajlik.

 

Ezeket láttad már?