Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Alumínium csipesz

2.100 Ft (1.654 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Japánban főleg ruhákat teregetnek velük, de ezen felül több más praktikus funkciója is lehet: zacskózáró csipeszként a konyhában, rajzok, fotók, szárított virágok kifüggesztéséhez a lakás bármely pontján. A csipesz egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a horganyzott fém, és az alumínium. Elérhető 3 féle változatban. Az ár 1 csomagot tartalmaz, amiben 8db azonos formájú alumínium csipeszt küldünk. 3 féle típus közül választhatsz.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Típus
Mennyiségcsomag
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Zacskózáró csipeszként a konyhában, rajzok, fotók kifüggesztésére, szárított virágok és fűszernövények szárításához. 

KÉSZÍTŐRŐL

A csipesz egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a cink, és az aluminium.