Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Csipesz, alumínium

1.800 Ft (1.417 Ft + ÁFA)

Japánban főleg ruhákat teregetnek velük, de ezen felül több más praktikus funkciója is lehet: zacskózáró csipeszként a konyhában, rajzok, fotók, szárított virágok kifüggesztéséhez a lakás bármely pontján. A csipesz egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a horganyzott fém, és az alumínium. 

Elérhető 3 féle változatban, csomagban, amiben 8db azonos formájú csipeszt küldünk.  

MÉRETEI
5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Alumínium. Papírzacskóban érkezik.

HOL KÉSZÜLT
Japán, Osaka.

Típus
Menny.:db

Termék jellemzők

A csipesz egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a cink, és az aluminium.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Ruhacsipesz, zacskózáró csipeszként a konyhában, rajzok, fotók kifüggesztésére, szárított virágok és fűszernövények szárításához. 

Kapcsolódó termékek

KONYHA
4.900 Ft
KONYHA
3.700 Ft