Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Ajándékutalvány, 10000 Ft

10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)

Ajándékot keresel? Nem tudod mit is szeretnél? Mit szólnál egy ajándékkártyához, amely online vagy személyesen is levásárolható a Pauza üzletében. Értéke: 10000 Ft. Bármire felhasználható ami a kínálatunkban elérhető, ráadásul ingyenesen postázzuk neked a képen látható formátumban, borítékban.
 

MÉRETEI
12cmx17cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
FSC and ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező matt fehér papír, ami a képen látható ajándék borítékban érkezik.

Típus
Menny.:db

Termék jellemzők

A kedvezmény érvényesítéséhez, a Pauza utalványon található egyedi kódot kell megadni webáruházunkban, a rendelés-feladás folyamatában a "Fizetési mód" kiválasztásánál. Az utalvány nem névre szóló, felhasználás előtt átruházható vagy akár tovább ajándékozható. Éppen ezért kérünk Titeket, hogy a még fel nem használt Pauza utalványon szereplő adatokra vigyázzatok, mert ennek ismeretében bárki érvényesítheti a kedvezményt. Elvesztett, ellopott vagy sérült utalványt pótolni, kicserélni nem tudunk és az ebből eredő visszaéléseket sem áll módunkban kinyomozni, kártéríteni. Ha bármilyen további kérdésed van a Pauza utalvány használatával, vásárlásával kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon a hello@pauza.hu vagy 06-30-353-2270 számon.

Pauza tanácsa

Az utalvány értékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Amennyiben több részletben szeretnéd levásárolni az utalvány összegét, úgy javasoljuk, hogy több kisebb címletű utalványt kérj, ellenben ha a vásárlás végösszege kevesebb, mint az utalvány értéke, a fennmaradó különbözet elvész, későbbi vásárlásra nem tartalékolható.