Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Webshopunk zavartalanul üzemel, üzletünk nyitvatartási rendje módosult

Évi
2020. 03. 16. 19:29:50

Kedves Vásárlónk!

A járványra való tekintettel üzletünk bezárt, de webshopunk továbbra is zavartalanul üzemel. Minden szükséges információt összeszedtünk nektek ebben a cikkben.

Üzletünk bizonytalan ideig, a karantén idejére bezárt, de...

# a www.pauza.hu oldalon leadott rendeléseiteket továbbra is zavartalanul fogadjuk és készítjük össze nektek

# mivel az üzletben senki nem tartózkodhat, így a rendelések személyes átvételénél arra van csak lehetőség, hogy egy előre egyeztetett időpontban, az üzlet előtt adjuk át a csomagot, így kérünk Titeket ennek figyelembevételével válasszátok ezt az opciót.

Pauza

Webshopunk működése zavartalan...

A pauza.hu rendületlenül fogja a rendeléseiteket. Kicsi, 2 fős csapatunk :) mindent megtesz online rendeléseitek megbízható és mielőbbi kézbesítéséért.

Bár webshopunk továbbra is változatlanul fogadja és teljesíti a rendeléseiteket, teljesen természetes, hogy kérdések merülhetnek fel bennetek. Összeszedtük a legfontosabb információkat.

# A Magyarországon kihirdetett üzlet és szolgáltatás zárás jelenleg nem vonatkozik az áruszállításra, így a csomagok szállítására sem. Jelenleg az online rendelés és házhozszállítás az egyik legbiztonságosabb vásárlási mód, ezért is javasoljuk nektek azt, hogy válasszátok ezt a módot. 

# A házhozszállítást végző futár cégünkkel (GLS), a Foxpost és Csomagátvevő helyeinket intéző céggel is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Utóbbiak nyitvatartással kapcsolatos információit mindig naprakészen találjátok itt a honlapunkon is. Bármilyen változás is van, azt azonnal lekövetjük adatbázisunkban, így webáruházunk rendelési felületén mindig az aktuálisan nyitva lévő átvevőpontok és azok adatai kerülnek átadásra.

# Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a rendelés kapcsán, vagy segítségre van szükséged a rendeléshez, netán telefonon keresztül szeretnél rendelést leadni, bátran vedd fel a kapcsolatot velünk az hello@pauza.hu címen, írj ránk messengeren keresztül, vagy hívj a 06-30-353-2270-es számon.

Minden jót és köszönjük, hogy velünk vagytok: Évi és Zoli