Tepsi, zománc
Fehér, peremén kék csíkos zománc tepsi. Nagymama imádta, anyu már inkább a teflonért volt oda, mi pedig most újra visszatértünk a zománccal bevont konyhai eszközökhöz. Akkor ajánljuk, ha szereted az időtlen design-t és a hosszú évekre, akár egy életre szóló, funkcionális termékeket. Nagyszerű sütőtepsi, de legalább annyira alkalmas közvetlen asztali tálaláshoz is. MÉRETEI MIBŐL KÉSZÜLT HONNAN |
Termék jellemzők
A zománc a kerámiamázakhoz hasonlóan higiénikus, korrózióálló, savaknak és lúgoknak ellenálló esztétikus bevonat. |
Pauza tanácsa
A zománcozott acél és öntöttvas edények alkalmasak olyan ételek készítésére, melyeket kis lángon és sokat kell főzni. Tisztítása: mosogatógépben is mosható, a leégett részt nem szabad súrolni, mert a zománcréteget tönkreteszi. Ecetes vagy sós vízzel áztassuk, végső esetben érdemes fel is forralni, hogy fellazuljon a leégett anyag.