Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

YKRA mini övtáska

19.950 Ft (15.709 Ft + ÁFA)

A méltán népszerű YKRA övtáskák új, MINI, kisméretű változata gyermekszemmel tervezve. Ideális kiegészítő a világ felfedezéséhez, hiszen elfér benne minden kincs, amelyet az aprócska felfedezők be akarnak gyűjteni az új kalandok során. Az állítható pántnak köszönhetően akár felnőttek is viselhetik ezt a kis táskát.

MÉRETEI:
16 x 10 x 3 cm. Max derékbőség: 112cm

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Állítható pántjának köszönhetően az övtáskát tetszés szerint hordhatod: csípő körül vagy keresztben, táskaként önmagában vagy akár a hátizsákod meghosszabbításaként a kezeidet szabadon hagyva. Elfér benne a telefon, a pénztárca, a kulcsok vagy bármilyen kisebb méretű tárgy.

KÉSZÍTŐRŐL

Ykra műhely. Lakatos Balázs tervező.


Az YKRA-t (ejtsd: eek-rah) Lakatos Balázs tervező alapította 2011-ben egy budapesti belvárosi ház alagsorából. Strapabíró, eredetileg sátrakhoz használt vastag pamutvászonnal dolgoznak. A cél, hogy hosszú élettartamú, minőségi termékeket készítsenek, időtlen kinézettel, az 1970-es évek túrakultúrájának hangulatában. 

Ykra logo

Óóó azok a bizonyos YKRA színek! :) A márkának és Lakatos Balázs alapítónak a színekhez való viszonya és értelmezése legalább annyira ikonikus, mint maguk a tárgyak. A színek használata és jelentése szimbolizálja az életörömöt és a vidámságot, valamint a természet, a kultúra és a művészet tiszteletét. Maguk a színek nyitottságot, életvidámságot és kreativitást közvetítenek, míg a termékek minőséget, egyediséget és funkcionalitást. Szerintünk. Szerinted?