Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

YKRA hátizsák, SAILOR PACK

34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)

Az YKRA SAILOR PACK modellt eredetileg klasszikus, vitorlázáshoz használt hátizsákok ihlették. Innen a neve is. Egy egyszerű, fehér pamutból készült hátizsák. Elsősorban mindennapi használatra javasoljuk, ha szereted a cuccaidat simán bedobálni a táskádba, esetleg laptop tartó hátitáskát keresel. A hátizsák belső laptoptartó rekesszel rendelkezik, amelybe belefér akár egy 13"-os Ultrabook vagy Macbook Air is, valamint egy cipzáras zsebe is van a belső részén. Vitorláskötéllel és fém csattal ellátott pánttal zárhatod.

MÉRETEI: 
40 x 25 x 19cm. 15 literes űrtartalom.

Raktárkészlet 1: 4 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MILYEN LAPTOPOKHOZ JÓ:
Macbook Pro 13 inch - 2016, 2018, 2019, 2020, 2021 és Macbook Air 13 inch - 2018, 2019, 2020, 2021.

KÉSZÍTŐRŐL

Ykra műhely. Lakatos Balázs tervező.


Az YKRA-t (ejtsd: eek-rah) Lakatos Balázs tervező alapította 2011-ben egy budapesti belvárosi ház alagsorából. Strapabíró, eredetileg sátrakhoz használt vastag pamutvászonnal dolgoznak. A cél, hogy hosszú élettartamú, minőségi termékeket készítsenek, időtlen kinézettel, az 1970-es évek túrakultúrájának hangulatában. 

Ykra logo

Óóó azok a bizonyos YKRA színek! :) A márkának és Lakatos Balázs alapítónak a színekhez való viszonya és értelmezése legalább annyira ikonikus, mint maguk a tárgyak. A színek használata és jelentése szimbolizálja az életörömöt és a vidámságot, valamint a természet, a kultúra és a művészet tiszteletét. Maguk a színek nyitottságot, életvidámságot és kreativitást közvetítenek, míg a termékek minőséget, egyediséget és funkcionalitást. Szerintünk. Szerinted?

Videó