Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Opinel kemping kés

11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)

Opinel No.12 kemping kés. A piknik rajongók imádni fogják. Fogazott pengéjű, így tökéletes kenyérszeleteléshez és nagy gyümölcsök, zöldségek vágásához. Lakkozott bükkfa markolattal és rozsdamentes acélból készült 12 cm-es recés pengével készül. Gyorsan és hatékonyan készíthetünk ételt vele, akár a szabadban is.

MÉRETE: A penge hossza: 12cm. A kés teljes hossza nyitott állapotban: 28cm.

KÉSZÜLT: bükkfa nyél, a penge anyaga: megerősített Sandvik 12c27-MOD rozsdamentes acél, 55-57 HRC.

Raktárkészlet 1: 5 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Az Opinel egy híres francia késmárka. Hírnevét a minőség, a funkcionalitás és a hagyományos design jellemzi. Mit érdemes még tudnod az Opinelről?

Opinel kés logója.

 

  1. A márka születése: Az Opinel késmárkát 1890-ben alapította Joseph Opinel Chambéry-ben, Franciaországban. Azóta a vállalat generációkon átívelő hagyományt épített ki és maradt a mai napig családi tulajdonban.

  2. Kések kivitelezése: Az Opinel kések jellegzetes, egyszerű, de funkcionális designnal rendelkeznek. Az Opinel kések híresek a klasszikus fából készült markolatukról és az ikonikus rögzítőgyűrűről, amely lehetővé teszi a penge biztonságos zárását.

  3. Minőség és anyagok: Az Opinel kések minőségi anyagokból készülnek. A pengék rozsdamentes acélból vagy karbonszálas acélból készül, ami tartósságot és éles vágóélt biztosít. A markolatok faanyagból készülhetnek, például bükkfából vagy tölgyfából.

  4. Termékválaszték: Az Opinel talán a zsebkéseiről a leghíresebb, hiszen azzal kezdődött minden. Mára kínálatában legalább annyira megtalálhatóak különböző típusú konyhai kések és kertészeti kések is. 

  5. Népszerűség: Az Opinel kések a hagyományos francia kézművességet és minőséget képviselik. A megbízhatóságuk és sokoldalúságuk miatt népszerűek az outdoor szerelmesei, túrázók, kempingezők, konyhaművészek és mindenféle késkedvelők körében.

Videó