Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyertya párban, 35cm, TÖBBFÉLE SZÍNBEN

1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)

Színes gyertyánk legnagyobb, egyben leghosszabb ideig égő változata. Magas tisztaságú nyersanyagból készült, nincs benne semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag. Anyagában színezett a gyertya és a színezéshez is egészségre ártalmatlan, természetes anyagokat használnak. Átmérőjük 22mm, hosszuk 35cm. Az ár 1pár, vagyis 2db gyertyára vonatkozik.
 

ÉGÉSI IDŐ
±15 óra/gyertya égési idő, hogy jó sokáig élvezd a fényüket. 

VÁLASZTOTT SZÍN

Rust / rozsdabarna. 

MIBŐL KÉSZÜLT

Magas tisztaságú, bevizsgált paraffin, pamut kanóc, természetes alapú, egészségre ártalmatlan, természetes alapú színezők.

HOL KÉSZÜLT 
Dániában öntötték kézzel, egy kis családi vállalkozásban, nevük Kunstindustrien. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Raktárkészlet 1: 31 pár raktáron
Mennyiségpár
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Elhelyezheted a vacsorasztalon, gyújtsd meg egy finom tea vagy kávé mellé, az otthonod kedvenc kuckós részében, egy jó könyv mellé, de akár az ablakban is jól mutat. Cseppmentesen, szépen, egyenletes lánggal hosszan ég.

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 1 cm-re a kanócot, így hosszabb égési időt biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Vékony formája miatt gyertyatartó mindenképp kell neki. Itt ajánlunk neked mellé egyet!

Honnan ismerszik meg a minőségi gyertya, aminek égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot és még a világnak is jobb? További gondolatokért látogass el a blogra! Xxx