Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Kerámia gyertyatartó, LUNA

3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

Kerámia gyertyatartó, amit Sáfrán Anett magyar keramikussal együtt álmodtunk meg. Sokoldalú, egészen pontosan kettő :), mivel egyik oldala a vékony ünnepi gyertyáinkhoz illik, megfordítva pedig a vacsoragyertyákkal vagy a vékony színes gyertyáinkkal használhatod. A Pauza kínálatában elérhető gyertyák közül tehát az alábbi 3 féle gyertyával is használhatod: vékony színes gyertyákvacsoragyertyák és ünnepi gyertya.

5 féle szín közül tudsz választani.

MÉRETEI 
A gyertyatartó mérete: 38mm magas. Az alábbi 3 féle átmérőjű szálas gyertyákkal kompatibilis: 9mm, 12mm, 13mm.

ANYAGA
Kerámia.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Bárhol stabilan áll. Elhelyezheted a vacsoraasztalon, tea vagy kávé mellé, az otthonod kedvenc kuckós részében, de akár az ablakban is jól mutat. Válassz mellé hozzá illő gyertyáink közül, amit a 'Kapcsolódó termékek' között találsz.

KÉSZÍTŐRŐL

Anett, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végezte tanulmányait kerámiatervezés szakon. A diplomát követő években szakmai gyakorlatát egy holland formatervező stúdiónál töltötte, majd egy szintén holland kreatív műhelynél kezdett el dolgozni. Körülbelül másfél éve kezdődött el intenzív önálló alkotói tevékenysége, miután visszaköltözött Magyarországra. Anett formavilága egészen egyedi. Érintésre, vizsgálatra és tapasztalásra invitálnak. Számára a kerámia tárgyak vizuális jelenléte ugyanannyira fontos, mint a tényleges funkciójuk. Nyár elején kezdtük meg vele a közös munkát. Sokat gondolkoztunk, teszteltünk, próbálgattuk a különböző formákat, színeket, mázakat és masszát. Fogadjátok szeretettel együttműködésünk első közös eredményét, ezeket a kerámia gyertyatartókat.