Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyertya a mindennapokra

1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)

Egyetlen tanácsunk sem lehet teljes gyertyák nélkül, ha az otthoni lelassult pillanatokról van szó. Ezek a tömbgyertyák a lehető legmagasabb tisztaságú nyersanyagból készültek, kiemelkedően hosszú égési időt adnak és nincs bennük semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag. Égetésük belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot. Gyújts hangulatot Te is velük mindennap, akár egy egyszerű hétköznapi pillanathoz! Alátétnek választhatsz fából vagy sárgarézből készült kis tálkák közül.

4 féle méretben elérhető. Az árban 1db gyertya értendő.

 

MÉRETEK
10 cm hosszú és 4 cm átmérőjű

ÉGÉSI IDŐ
±17 óra, kiemelkedően hosszú égési idő, hogy jó sokáig élvezd a fényüket.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% RSPO sztearin (növényi faggyú, fenntartható pálmaolajjal).

HOL KÉSZÜLT
Dániában öntötték kézzel, egy kis családi vállalkozásban, nevük Kunstindustrien. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Raktárkészlet 1: 7 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 0,5 cm-re a kanócot. Ezzel megakadályozod, hogy beleessen az elégett darabja a viaszba, egyúttal szebben és egyenletesebben fog leégni a tömb, így hosszabb égési időt is biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Szépen, egyenletesen, cseppmentesen égnek, de mégis tanácsolunk számukra valamilyen alátétet. 

 

Tanúsítvány

Gyertya minőség tanúsítvány.

 

 

Tömbgyertyáink számos iparági és egészségügyi követelményrendszernek megfelelnek, köztük a kormolást vizsgáló EN16426 tesztnek is, ahol extrém jó értéknek számító 0,04 értéket érték el a gyertyák. A tesztben a 0, a nulla koromkibocsájtást jelöli, az 1 pedig a megengedhető maximum értéket.


 

Gyertya RSPO tanúsítvány.

 

A pálmaolaj élelmiszer és nem élelmiszer célú előállítása gyors növekedésen ment át az elmúlt húsz évben. A termelés növekedésével pusztuló esőerdők, kiírtott állatok, tönkretett bennszülött közösségek jellemzik az iparban általánosan használt pálmaolajat és annak ültetvényeit. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező termékek és így a tömb gyertyáink esetében biztosak lehetünk abban, hogy azok megfelelnek a Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztalt (Round Table on Sustainable Palm Oil – RSPO) szabályrendszerének, amely biztosítja, hogy a pálmaolaj kitermelése környezetileg és társadalmilag is felelős módon történik.