Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, merino

34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)

Meleg, puha, lélegzik és természetes. Fényűzően puha, 100% merino báránygyapjúból szőtt takaró. Pihe-puha, így az érzékeny bőrűek is belecsavarhatják magukat azokon a hideg estéken a kanapén kucorodva. Klasszikus takaró, egy visszahúzódó, de kortalan beige színben, minta nélkül. Downings nevű tengerparti faluban, Írország Donegal nevű Atlanti óceáni partvidékén található McNutt textilüzeme, ahol a család több mint 60 éve gyártja gyapjú takaróit csakis a legjobb minőségű gyapjú felhasználásával, kiváló helyi kivitelezéssel kombinálva.

MÉRETEI
200x145cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% merino gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Írország.
 

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Ezeket láttad már?