Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, KUTYA

42.500 Ft (33.465 Ft + ÁFA)

Fekete és törtfehér, kétoldalas tiszta gyapjú takaró bájos kutyás illusztrációkkal egyenesen Finnországból. Azokba az otthonokba, ahol nincs esti bekuckózás láb körül ugrándozó háziállat nélkül. Vagy ha nincs kutyus otthon, akkor pont azért. :-) Készítője a finn Lapuan Kankurit. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is tökéletes. Ugyanilyen kutya mintákkal konyharuhát is találsz nálunk.

MÉRETEI: 130x180cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% mulesing mentes gyapjú.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket. A fonalak festése, a formatervezés, takarók kötése a Lapuan Kankurit saját szövőüzemében, Finnországban zajlik.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on. Mosószerként valamilyen természetes alapanyagú, növényi szappant javaslunk (pl. Marius Fabre szappanok bármelyikét), öblítőt semmiképp ne használj, a szintetikus szerek ugyanis roncsolják a gyapjú szálakat. 

Videó