Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, geometria mintás, zöld

35.500 Ft
33.900 Ft (26.693 Ft + ÁFA)

Puha, meleg gyapjú takaró. Derékaljként a kedvenc foteledbe kuporodva, takaródként éjszakai menedéked, és a szoba dísze az ágyadon keresztbe átdobva. Még a leghűvösebb estéken is melegen tart, anélkül hogy túlhevítene. A 100% gyapjúnak van egy olyan különleges hőszabályó képessége, hogy enyhébb időben sem fűt túl. Bőrbarát, nem okoz allergiát, nem porosodik és öntisztító. 100%-ig természetes anyag, mely fenntartható forrásból származik, újratermelődik és teljes mértékben le is bomlik.

MÉRETEI
130x180cm + a rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% kiváló minőségű gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Takaróként a Te éjszakai menedéket, vagy ágytakaróként a szoba dísze. Nálunk otthon, mióta ilyen takarót használunk derékaljnak, még a lakásban is levettem a fűtést 1-2 fokkal. Pihentetőbb az alvás ebben a kevésbé túlfűtött levegőben.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A 100% gyapjú meghálálja a gondoskodást, akár 15-20 évig is társad maradhat a bekuckózásban, ehhez azonban érdemes betartani pár szabélyt a tisztítás és mosás kapcsán. A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.