Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, erdő mintás

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)

Masaru Suzuki, japán designer a természetből nyeri az inspirációját. Az általa megálmodott minták kivétel nélkül az erdő csendjét árasztják magukból. Ezért választottuk be ezt a 100% gyapjú takarót a Pauza választékába. Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is kiváló. 
 

MÉRETEI
130x200cm, fekete és natúr gyapjú.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% kiváló minőségű új-zélandi gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőinkmenü alatt!
 

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Takaróként a Te éjszakai menedéket, vagy ágytakaróként a szoba dísze. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Ezeket láttad már?