Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Teamécses üvegtégelyben

1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)

Ezeknek a teamécseseknek négy fő jellemzője van. Ami a fényforrást illeti: a gyertyák egy 220éve működő, német gyertyagyárban készülnek; magas tisztaságú, adalékoktól mentes paraffinból készülnek, nagyobbak a szokásosnál, így sokkal tovább és korommentesen égnek el. Másodszor, az üvegtégely fala bordázott, így amikor a gyertya ég, a fény szép mintát alkotva süt át a csésze falán. Egy strapabíró bádogfedéllel érkezik, ami eloltja a lángot, és használaton kívül tisztán és pormentesen tartja a mécsest. Végül, de nem utolsó sorban: elérhető hozzájuk utántöltő is.

MÉRETE: Égési idő: +/- 6 óra/gyertya. Magassága: 2.4 cm, Ø 3.8 cm.

Raktárkészlet 1: 53 darab raktáron
Mennyiségdarab
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A teamécseshez elérhető utántöltő is.

 

KÉSZÍTŐRŐL

A Glafey márkát 1808-ban alapították. Európa egyik legismertebb gyertyagyártója, azóta látja el gyertyákkal és lámpásokkal templomokat és kolostorokat. A nagy múltú nürnbergi (Németország) üzem ma is a legkiválóbb minőségű paraffinnal dolgozik, adalékok nélkül. A gyertyáik továbbra is hagyományos módszerekkel készülnek, de immár egy modernizált üzemben, ahol minden napelemmel működik. A Glafey 3000 négyzetméternyi napelemből nyeri a hőt, így Európa egyik legrégebbi fényforrását ma a legmodernebb körülmények között állítják elő.