Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mohair takaró, OLIVE

85.000 Ft (66.929 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Milyen hozzáérni? Ellazító. Az angóra átlagosan mintegy háromszor finomabb, mint a juh gyapjú. Bőrbarát, nem okoz allergiát, nem porosodik és öntisztító. De manapság nem csak a terápiás hatásai miatt kedvelt, hanem mert csodálatosan könnyű és kényelmes. Még a leghűvösebb estéken is melegen tart, anélkül hogy túlhevítene. Pihentetőbb az alvás ebben a kevésbé túlfűtött szobában, egy természetes alapanyagú takaró alatt. A felhasznált gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket. 

MÉRETE: 130x170cm + a rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT: 65% angóra, 30% juh gyapjú.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD ÉS ÁPOLD A MOHAIR TAKARÓDAT?
Vidd ki a takaródat egy időre a szabadba szellőztesd a friss levegőn. A természetes gyapjúnak és mohair anyagnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Egy jó szellőztetés tisztítja a legjobban. A mohair takarókat időről időre célszerű átkefélni. Ehhez használj ruhakefét és finoman keféld végig a takarót, követve a gyapjú szálainak irányát. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on. Mosószerként valamilyen természetes alapanyagú, növényi szappant javaslunk (pl. Marius Fabre szappanok bármelyikét), öblítőt semmiképp ne használj, a szintetikus szerek ugyanis roncsolják a gyapjú szálakat.