Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NISHIGUCHI bakancs zoknik

13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)

Vastag bakancs zokni, amely újrahasznosított gyapjú és pamut keverékéből készült. Vastagságuk hasonló a gyapjú zoknikéhoz, de mivel pamuttal keverték sokkal tartósabbak. Magas száruk miatt kiváló választás csizmás viselethez, ezzel együtt bármilyen kültéri tevékenységekhez, mint például a kempingezés és a túrázás

MIBŐL KÉSZÜLT: 47% gyapjú, 42% pamut, 10% nylon, 1% elastane.

Raktárkészlet 1: 2 pár raktáron
szín
Méret
Mennyiségpár
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A ZOKNIKAT?
Azért, hogy minél hosszabb ideig élvezhesd zoknid kényelmét, javasoljuk, hogy kézzel mosd őket. Mosógépben is moshatod, de lehetőség szerint használj mosózsákot. Maximum 30°C-on mosd. Hipozása, szárítógépben való szárítása nem javasolt. Mivel természetes anyagból van, így az élettartamát meghosszabbíthatod, ha kerülöd a szintetikus mosószer és öblítő használatát. Ezek ugyanis roncsolják a szálakat. Makacsabb foltok ellen használd bármelyik Marseille szappanunkat. Mosás előtt dörzsöld át vele a talpát és már mehet is a gépbe.

HOGYAN FOLTOZD MEG A ZOKNID?
Bár manapság nem divat a foltozás, mégis arra buzdítunk, hogy ha idővel lyuk keletkezik a zoknidon, ne dobd el, hanem foltozd meg. Adj neki saját karaktert és használj a zokni színétől eltérő fonalat. :) Hogyan? Nézd meg a videón, ahol egy gyapjú zoknit fogsz látni, de a technika minden zoknira alkalmazható.

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó