Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Len sál, extra nagy

17.900 Ft (14.094 Ft + ÁFA)

Lágy esésű, 100% len sál rojtos széllel. Kellően nagy méretű, így hordhatod hűvösebb napokon szorosabbra fogva, vagy a váll körül szelősebben, mint egy könnyű nyári kendő. A finn Lapuan Kankurit márkától. Filozófiájuk magába foglalja a felelős és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek a sálnak az esetében pl. biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől, a len növénytől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Ajándékba is kiváló.

MÉRET: 70 x 200cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% európai len (Masters of linen®).

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A LEN SÁLADAT?
Ahogy a természetes anyagok egyike sem, a lenvászon sem szereti a szintetikus mosószert. Ha teheted, használj valamilyen növényi mosószert, de semmiképp ne használj szintetikus öblítőt a tisztításánál. Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni, érdemes még nedvesen kivasalni.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.