Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú sálkabát, többféle színben

27.500 Ft (21.654 Ft + ÁFA)

100% gyapjú poncsó zsebbel, a fázó kezek ellen. Hordhatod önmagában, vagy egy vékonyabb kabát, pulóver tetején is, de legalább annyira hasznos lehet hűvös irodába és otthonra is, azokhoz a bizonyos bekuckózós estékhez. :) Ajándékba is tökéletes. Többféle színben. A sálkabátból elérhető többi színt a Lapuan Kankurit márka teljes lakástextil kollekciója között találod.

MÉRETE: 
Uniszex méret. 60x170cm + rojtok.

KÉSZÜLT: 100% gyapjú, Finnországban.

Raktárkészlet 1: 12 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ PONCSÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.