Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

YKRA strandtáska, több színben

29.500 Ft (23.228 Ft + ÁFA)

YKRA strandtáska 100% pamutból, kék színben. Elég nagy ahhoz, hogy elférjenek benne a törölközőid, a könyved és a naptejed, ugyanakkor pont megfelelő méret ahhoz is, hogy kényelmes vásárlótáskaként használd. Két oldalán egy cipzáras és egy patentos zsebbel, hogy a kulcsaid és értékeid biztonságban legyenek. 3 féle színváltozat közül választhatsz.

MÉRETEI:
45 x 30 x 18 cm. 24 literes.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD AZ YKRA TÁSKÁDAT?
YKRA táskád tisztításához nem lesz másra szükséged mint langyos vízre, valamilyen természetes szappanra és kefére/szivacsra. Szappanként használhatsz pl. Marseille olívaszappant vagy fekete szappan koncentrátumot. Ezek nem szedik ki a pamut színét, kímélik az anyagot és kiválóan tüntetik el a foltokat a textilből. Szappanozd át a felületet és gyengéden kefélt át vagy dörzsöld át a szivaccsal. Ezt követően öblítsd ki tiszta vízzel és hagyd a szabad levegőn kicsurogni majd megszáradni. Nem javasoljuk mosógépbe rakni. Vasald még nedvesen.

KÉSZÍTŐRŐL

Ykra műhely. Lakatos Balázs tervező.


Az YKRA-t (ejtsd: eek-rah) Lakatos Balázs tervező alapította 2011-ben egy budapesti belvárosi ház alagsorából. Strapabíró, eredetileg sátrakhoz használt vastag pamutvászonnal dolgoznak. A cél, hogy hosszú élettartamú, minőségi termékeket készítsenek, időtlen kinézettel, az 1970-es évek túrakultúrájának hangulatában. 

Ykra logo

Óóó azok a bizonyos YKRA színek! :) A márkának és Lakatos Balázs alapítónak a színekhez való viszonya és értelmezése legalább annyira ikonikus, mint maguk a tárgyak. A színek használata és jelentése szimbolizálja az életörömöt és a vidámságot, valamint a természet, a kultúra és a művészet tiszteletét. Maguk a színek nyitottságot, életvidámságot és kreativitást közvetítenek, míg a termékek minőséget, egyediséget és funkcionalitást. Szerintünk. Szerinted?