Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

YKRA hátizsák MATRA MINI

65.900 Ft (51.890 Ft + ÁFA)

Klasszikus, fehér színű túra YKRA hátizsák, vastag pamutvászonból, prémium olasz bőrrel. Az 1970-es évek vintage hegymászó hátizsákjai ihlették. Ez az YKRA legnépszerűbb modellje. Hétköznapokon elfér benne a 13''-es laptopod, hétvégén pedig túrákra is magaddal viheted és pakolhatsz bele uzsonnát és termoszt. A hátizsák bőrpántja puha filc béléssel, míg belül laptop rekesszel rendelkezik. Zsebekben sincs hiány, ugyanis belül két kisebb zsebbel és egy cipzáras zsebbel rendelkezik. Kötéllel, két bőrpánttal és fém csattokkal záródik. A táskák mellé ingyenes házhozszállítás jár. Magyarországon készül.

MÉRETEI: 
40 x 24 x 14cm. 14 literes űrtartalom.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MILYEN LAPTOPOKHOZ JÓ:
Macbook Pro 13 inch - 2016, 2018, 2019, 2020, 2021 és Macbook Air 13 inch - 2018, 2019, 2020, 2021.

KÉSZÍTŐRŐL

Ykra műhely. Lakatos Balázs tervező.


Az YKRA-t (ejtsd: eek-rah) Lakatos Balázs tervező alapította 2011-ben egy budapesti belvárosi ház alagsorából. Strapabíró, eredetileg sátrakhoz használt vastag pamutvászonnal dolgoznak. A cél, hogy hosszú élettartamú, minőségi termékeket készítsenek, időtlen kinézettel, az 1970-es évek túrakultúrájának hangulatában. 

Ykra logo

Óóó azok a bizonyos YKRA színek! :) A márkának és Lakatos Balázs alapítónak a színekhez való viszonya és értelmezése legalább annyira ikonikus, mint maguk a tárgyak. A színek használata és jelentése szimbolizálja az életörömöt és a vidámságot, valamint a természet, a kultúra és a művészet tiszteletét. Maguk a színek nyitottságot, életvidámságot és kreativitást közvetítenek, míg a termékek minőséget, egyediséget és funkcionalitást. Szerintünk. Szerinted?

Videó