Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Japán kések, TOJIRO

45.900 Ft (36.142 Ft + ÁFA)

"Vegyél egy TOJIRO-t és meglátod a különbséget!" Egy gyakran olvasott tanács késfórumokon. Szépen megmutatja, hogy egy Tojiro kés remek kiindulási pont lehet annak, aki szeretné felfedezni a japán kések világát. A Tojiro kés általában elérhető áron kínál kiváló minőségű acélt és éles pengét, amely ideális azok számára, akik először próbálnak japán késekkel dolgozni. Úgy vág, mint semmi más és olyan sokáig éles marad, mint egyik másik kés sem. Maga a SANTOKU egy hagyományos japán késforma, amely ideális a gyors és precíz aprításhoz és szeleteléshez. Sokoldalú, használhatod hús, hal vagy zöldség darabolásához. A penge 13 Chrome rozsdamentes acéllak burkolt VG-10 acélmag, amely egyszerre biztosítja a professzionális élességet és a könnyű karbantartást. Az ár a választott japán késtípust foglalja magában. 3 féle típus közül választhatsz. Mindegyik papírdobozban érkezik.

MÉRETEI: A penge hossza: 165mm, a kés teljes hossza: 305mm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Pengeanyag 3 rétegű kobalt ötvözetű acél, belső réteg: 13 Chrome rozsdamentes acél. Markolat: magnólia fa, polipropilén gyanta baknival.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 4 db raktáron
Típus
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Santoku jelentése három erény. Zöldséghez, halhoz és húshoz is használhatod. Szeletel, aprít és kockáz. Rozsdamentes, kemény pengeacél, mégis könnyű élezni. Hosszan tartó él, magas minőség.

Pauza tanácsa

JAVASOLT KARBANTARTÁS
Langyos vízzel, kézi mosogatást javaslunk. Mosogatógéphez nem alkalmas a kés. Használat után a kést meg kell mosni és szárazra törölni. Érdemes szárazon és tisztán tartani két használat között. Ajánljuk időnként a pengét olajjal kezelni. 

KÉSZÍTŐRŐL

A TOJIRO filozófiája: művészi vágóeszközök és konyhai kiegészítők gyártása elérhető áron. Két esetben szoktunk Tojiro késeket ajánlani: ha már képzett vagy a konyhában, illetve ha értékeled a művészi megmunkálást, anyagot és a magas japán szintű kivitelezést. Rendszeres élezés és karbantartás mellett egy ilyen konyhai kiegészítő életre szóló társunkká válhat.

Videó