Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NODA HORO kanna, 2L, ZÖLD

41.900 Ft (32.992 Ft + ÁFA)

Teáskanna rendkívül nehéz, zománc bevonatú acél testtel és nosztalgikus megjelenéssel. A japán NODA HORO által megálmodva, amely több mint 80 éve gyárt zománcozott edényeket. Jól ismert a minőségéről, designjáról és mindennapi használati tárgyairól, elsősorban teáskannáiról. A zománc nem termel használat közben méreganyagokat, és csíramentesen tartja a vizet, a kanna tartalma pedig egyenletesen és gyorsan melegszik fel, kiváló vízforraláshoz. Jó szolgálatot tesz majd hosszú évekig a konyhádban. A vízforraló teljes kapacitása 2 liter.


MÉRETEI: 
Űrtartalma: 2l. Ø23 x magasság 18.2cm. Súlya: 1000g.

MIBŐL KÉSZÜLT: Zománcozott fém test, műanyag fogó rész, ami a melegítés hatására nem melegszik fel.

HONNAN: Japán.

Raktárkészlet 1: 13 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Használható gáztűzhelyen, elektromos tűzhelyen vagy indukciós lapon. Mikrohullámú sütőben nem használható. Öntésnél zárd le úgy a fedelet, hogy a fedél záró eleme a kifolyóval ellentétes oldalon legyen. Ezt az elemét a fedélnek ugyanis pont úgy tervezték, hogy megakadályozza a fedél leesését a vízforraló megdöntésekor.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosogatógépben nem mosható.