Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

NISHIGUCHI titokzoknik, többféle színben

4.950 Ft (3.898 Ft + ÁFA)

Új, Nishiguchi titokzoknik. Könnyűek és légáteresztőek, egész nap szárazon és kényelmesen tartják a lábakat. Az ujj résznél tágasabb kialakítással, azért, hogy ne szorítsák el azokat; a belső bélésen szilikon gumi tapadókat helyeztek el, amik szorosan ölelik a sarkat, biztos kényelmet nyújtva és megakadályozva a lecsúszást. 3 féle méretben, 4 féle színben kaphatóak. Ha a lábméreted a határon van, ebből a típusból inkább a nagyobbat javasoljuk választani.

MIBŐL KÉSZÜLT: 63% pamut, 36% polyester, 1% elastane.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
szín
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A ZOKNIKAT?
Mosógépben is moshatod, de maximum 40°C-on mosd. Hipózása, szárítógépben való szárítása nem javasolt. Makacsabb foltok ellen használd bármelyik Marseille szappanunkat. Mosás előtt dörzsöld át vele a talpát és már mehet is a gépbe.

HOGYAN FOLTOZD MEG A ZOKNID?
Bár manapság nem divat a foltozás, mégis arra buzdítunk, hogy ha idővel lyuk keletkezik a zoknidon, ne dobd el, hanem foltozd meg. Adj neki saját karaktert és használj a zokni színétől eltérő cérnát. :) Hogyan? Nézd meg itt a videóban, ahol egy gyapjú zoknit foltoznak, de pl. sima varrócérnával, vagy hímzőfonallal a titokzoknidat is megfoltozhatod ezzel a módszerrel.

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó