Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Merino gyapjú takaró, KOLI

59.000 Ft
49.000 Ft (38.583 Ft + ÁFA)

Merino gyapjúból készült puha, meleg gyapjú takaró a finn Lapuan Kankurittól. A merino gyapjú szálai finomabbak, így a gyapjúra érzékeny bőrűeknek is kiváló választás. Mi miatt szeretjük a gyapjút? A legjobb hőszabályozó. Nem melegít túl, stabilan fenntartja a testhőmérsékletet, emiatt aludni is kényelmes alatta. Allergiások is használhatják, nem enged be ugyanis olyan hívatlan vendégeket, mint a poratka vagy por. A KOLI takarók mellé ingyenes házhozszállítás jár. A teljes Lapuan kollekciót itt találod.

MÉRETE: 135x170cm + rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% merino gyapjú.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on. Mosószerként valamilyen természetes alapanyagú, növényi szappant javaslunk (pl. Marius Fabre szappanok bármelyikét), öblítőt semmiképp ne használj, a szintetikus szerek ugyanis roncsolják a gyapjú szálakat. 

Videó