Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Memeri pamut zoknik, többféle színben

5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)

A MEMERI zoknikat is a japán Nishiguchi márka készíti, elsősorban nőknek, emiatt csak kis méretben készülnek. Ezt a zoknit is válogatott pamutból, mégpedig azok királyából, gízai pamutból szövik. Vékony, kényelmes viselet minden évszakban, de főleg tavaszra, nyárra és őszre ajánljuk. 3 féle színben és 1 féle méretben: S (EUR 36-40 méret).

MIBŐL KÉSZÜLT: 80% cotton, 19% polyester, 1% elastane.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A ZOKNIKAT?
Mosógépben is moshatod, de lehetőség szerint használj mosózsákot. Maximum 40°C-on mosd. Hipózása, szárítógépben való szárítása nem javasolt. Makacsabb foltok ellen használd bármelyik Marseille szappanunkat. Mosás előtt dörzsöld át vele a talpát és már mehet is a gépbe.
 
HOGYAN FOLTOZD MEG A ZOKNID?
Bár manapság nem divat a foltozás, mégis arra buzdítunk, hogy ha idővel lyuk keletkezik a zoknidon, ne dobd el, hanem foltozd meg. Adj neki saját karaktert és használj a zokni színétől eltérő cérnát. :) Hogyan? Nézd meg itt a videóban, ahol egy gyapjú zoknit foltoznak, de pl. sima varrócérnával, vagy hímzőfonallal a pamut zoknidat is megfoltozhatod ezzel a módszerrel.

KÉSZÍTŐRŐL

Nishiguchi zokni gyártása


A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy japán, zoknikat készítő vállalkozás, amelyet 1950-ben alapítottak. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek kiemelkedő értéket és minőséget nyújtanak azoknak az embereknek, akik viselik őket. Minden egyes Nishiguchi zoknit készítő személy szenvedélyesen törődik azzal, hogy a termékeiket viselő személyeknek valóban kényelmes legyen. A japán nyelvben létezik is erre egy külön kifejezés: “hakuhitoomoi”, ami annyit tesz "azokra gondolni, akik viselik a terméket".

Nishiguchi logo

A márka logója is erre reflektál. Egy zoknit ábrázol, amely egy szív alakját ölti magára. Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetes anyagok kiválasztásával, a kifinomult kötési mintákkal és az időtállósággal. Éppen ezektől olyan különleges élmény Nishiguchi zoknikat viselni.

Videó