Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Lapuan Kankurit 100% len terítő, USVA

55.500 Ft (43.701 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, sűrű szövésű, 100% lenből készült terítő asztalra, de akár takaróként is bátran használható. Nincsen rossz vagy jó felhasználása. Legalább annyira illik egy asztalra terítőnek, mint egy ágyba takarónak. A len ugyanis a legjobb választás takarózásra, a nyári hőségben is. Tapintása hűvös érzetet kelt, a nagy melegben segíti a test hőszabályozását. Strapabíró: évek múltával és sok mosás után sem veszít a minőségéből. Sűrű szövésű, 100% európai lenből, Masters of linen® tanúsítvánnyal, vagyis a len alapanyagául szolgáló növény termesztésétől kezdve, a fonal és végül a vászon elkészültén át, minden Európában készült. Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz.

MÉRETEI: 
150x260cm.

KÉSZÜLT: 100% európai len Öko-tex Standard és Masters of linen® tanúsítvánnyal.

HONNAN: Finnország. Lapuan Kankurit. 

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, akár de 60°C-on is. A hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Perkarbonátban se áztasd. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. Érdemes kerülni a szintetikus mosószerek használatát. 

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.