Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI bögre, SAND

12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)

Gyönyörű, egyszerű és funkcionális HASAMI kerámia bögre, 3 féle méretben, homok színben. Minden porcikájában japán. Nem csak azért, mert ott készül és a tervezője is japán, de az alapanyagát is helyben bányásszák. Hasamiban, Nagaszaki prefektúrában készülnek, ami 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Kerámia és porcelán egyedi keverékéből készülnek, ami az ajkakon és a kezeken különleges tapintást ad. Sokkal finomabb, mint egy átlagos kerámia, ugyanakkor kellemesen organikus érzés a vele való érintkezés a hagyományos porcelánhoz képest. Különleges élmény belőle enni, inni. A bögrék, tálak és tányérok egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak. Praktikusan tárolhatóak és így lesz egy tányérból egy tál fedele. 100% funkcionális design. 

MÉRETEI: ø85 × H72mm (325ml). A hasznos térfogata ~250ml.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikus tárolhatóak. Használat közben pedig így lesz egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Mosogatógép is moshatod és mikrohullámú sütőben használhatod.

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagaszaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Míg a hagyományos technikákat és dizájnt a mai napig alkalmazzák. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó