Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI tányér/fedél, WHITE

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Szürkésfehér HASAMI tányérok, amik egyben fedelek is. Ez úgy lehetséges, hogy a teljes HASAMI kollekció moduláris, így pl. ezek tányérok tökéletesen illeszkednek a bögréhez, tálakhoz és mint fedőként is használhatod. Különleges, helyben bányászott agyag és porcelán egyedülálló keverékéből készülnek. Textúrájuk egyszerre primitív, mégis rendkívül különleges és kifinomult. A modern, minimalista formatervezés és a 400 éves Nagasaki keramikus hagyományok harmonikus elegyét képviseli.

MÉRETEI: ø85 x 21mm. Ez a méret a bögrék és csészék tetejére tökéletesen illeszkedik.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Nagasaki. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A teljes HASAMI kollekció moduláris, vagyis a bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikusan tárolhatóak. Így lesz használat közben egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Mosogatógépben is moshatod és mikrohullámú sütőben használhatod.

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagasaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó