Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hamam törölköző, tarkan

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

100x190cm méretű, 100% pamut hamam törölköző a fürdőkultúrájáról és textiljeiről híres Törökországból. Készítésük mélyen gyökerezik a török kultúrában. A fürdőkben szükség volt egy könnyű, jó nedvszívó képességű és gyorsan száradó törölközőre. Így alakultak ki a török törölközők, amelyek az előbbi tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek. Nem csak szauna törölközőnek, de otthoni használatra fürdőtörölközőnek, strandra, vagy akár sálként és asztalterítőként is használható. A teljes hamam törölköző kollekciónkat itt éred el.  

MÉRET: 100x190cm. Rojtok nélkül mért adatok.
 

KÉSZÜLT: 100% pamutból, Törökországban.

Raktárkészlet 1: 24 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MIRE HASZNÁLHATÓAK A TÖRÖK TÖRÖLKÖZŐK?

  1. Fürdőlepedőként, törölközőnek: A peshtemalok kiválóan alkalmasak mindennapi használatra fürdőszobai törölközőként, mert kényelmes anyagból készülnek, és gyorsan száradnak.
  2. Strandra, piknikre, vagy utazáshoz: A hamam törölközők nagyon könnyűek és vékonyak, ezért könnyen hordozhatók, akár a strandra, piknikre vagy utazáshoz is.
  3. Szaunába: Tökéletes választás a higiénikus szaunázáshoz, hisz talptól felfelé, derékig eltakarja a testet, gátolva a izzadság paddal érintkezését.

HOGYAN TISZTÍTSD A HAMAM TÖRÖLKÖZŐIDET?
Első használat előtt a törölközőt érdemes kimosni. Érezhetően puhább lesz és tovább javul a nedvszívó képessége. A javasolt maximum mosási hőfok 40 fok. Szárító és fehérítő használata nem javasolt. A szintetikus öblítőszer befolyásolhatja a törölközők nedvszívóképességét és roncsolják az anyagot, ezért javasoljuk kerülni a használatát.