Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú sapka, női-férfi

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Női-férfi 100% gyapjú sapka, 5 féle színben és 2 féle stílusban. A 'Walfänger' névre hallgató inkább rövidebb, fület kevésbé eltakaró. Sokan matróz vagy bálnavadász stílusú sapkaként emlegetik. :) A 'Borkum' változat pedig normal méretű, fülre jobban ráhúzható. A sapkák egy 1956-ban alapított német vállalkozástól érkeznek hozzánk, akik a kezdetekben kézzel kötött tengerész stílusú kötött pulcsikkal szerezték meg a hírnevüket. Manapság sokmindent számítógép vezérel, de 60 év után ma is Németországban működnek.

 

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
stílus
szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ SAPKÁDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on. Kerüld a szintetikus mosószerek és öblítők használatát, azok ugyanis roncsolják a gyapjút. Használj valamilyen növényi szappant (pl. Marseille szappant). Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.