Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gutenberg ragasztó

3.700 Ft (2.913 Ft + ÁFA)

Klasszikus környezetbarát papír-, karton- és borítékragasztó, ami már több mint 70 éve keresi helyét a német íróasztalokon és irodában. Tiszta növényi gumiból és vízből készül. Természetes összetevői miatt a legfinomabb papírokhoz is alkalmasak. Üvegben érkezik, a tetején különleges gumitollal a precíz felvitelért. Utántöltő is elérhető hozzá. 

MÉRETE: Az üveg 56g ragasztót tartalmaz.

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A ragasztó üveg tetején különleges, ruganyos "gumitoll" található, ami elősegíti a precíz vagy épp a nagyobb felületű ragasztást. Összetevője annyira természetes, hogy ugyanezt a növényi gumit (egyes akáciafajok gumiszerű váladéka) az élelmiszeripar is használja. Ráadásul a minősége is jobb a hagyományos szintetikus papírragasztókénál. Ezeknél ugyanis általában két probléma adódik. Egyrészt a papír nagyon felhullámosodik a ragasztásnál, másrészt gyakran ezek a hullámok soha nem tűnnek el. Ezen felül a ragasztó hatékonysága idővel megkopik, és amit összeragasztunk, az újra szétmegy. A Gutenberg ragasztónál ritkábban tapasztalunk ilyen hullámosodást, de ha mégis, a papír újra kisimul, amikor a ragasztó megszárad. Míg más kémiai ragasztók idővel elveszítik ragasztóerejüket, a Gutenberg hosszú évek után is megbízhatóan összeragasztja a papírt. Egy csodálatos hagyományos termék, sok szenvedéllyel.

Videó