Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Akasztó, MAMA, kék

11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)

Kék színű, MAMA névre keresztelt előszobai akasztó, fogas a svéd ESSEM márkától. Nyitott karjaival meleg fogadtatást nyújt. A MAMA fogas elnyerte a "Kiemelkedő Svéd Formatervezés" díját, és több nemzetközi kiállításon is elismerésben részesült. Az ESSEM Design története 1937-re nyúlik vissza, előszoba bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkoznak. A gyártás mai napig Svédországban történik, kedvenc alapanyaguk az újrahasznosított alumínium. Többféle színben kapható, minden fogas mellé csavart is küldünk.A teljes ESSEM kollekciónkat itt találod meg. Más ESSEM termék is érdekelne, akár projektekhez keresel előszoba berendezést? Folyamatosan bővítjük az ESSEM termékkínálatunkat, de addig is amíg ezek megérkeznek a webshopba, további információért küldj nyugodtan emailt nekünk a hello@pauza.hu címre. 

MÉRETEI: 105x40x60 mm (WxDxH), a lyukak távolsága: 22 mm. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Öntött, újrahasznosított alumínium.

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Állhat előszobában vagy fürdőszobában falra rögzítve, de rögzíthető pl. a konyhabútor oldalára is, ahol konyharuháidra vigyázhat. A fogas mellé küldünk hozzá illő csavarokat is.

KÉSZÍTŐRŐL

1937-ben, egy esős őszi estén Gunnar Bolin leült az íróasztalához Anderstorpban. Egy gondolat motoszkált az fejében - egy előszobai kalaptartó, amely könnyedén készülhetne öntött, újrahasznosított alumínium hulladékból. Így született meg magának az öntödének a gondolata. Az azt követő évtizedekben a cég híressé vált. Nem másról, mint egyszerű, ámde rendkívül funkcionális előszoba bútoraíról. A fenntarthatóság fogalmáról akkoriban nem esett szó, egyszerűen természetesnek vették. 2002-ben aztán, Sten-Roger Bladh, a korábbi minőségmenedzser, átvette a cég irányítását. Bladh megtartotta a hagyományos, kézműves gyártást Anderstorpban, ugyanakkor további törekvései és ambíciói voltak új termékek létrehozására az Essem Design név alatt. Az üzlet alapjai még mindig a funkcionalitás és a tartósság körül forogtak. 2010 után Sten-Roger gyermekei, Frida és Robert, társ-tulajdonosokká váltak, elkötelezettséggel arra törekedve, hogy ugyanazzal a lendülettel és hangsúllyal vezessék a vállalatot, mint ahogy az otthon első szobáját gondoznák.