Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pallares Solsona steak kés, 4db

7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Hasznos asztaltársaság steak húsokhoz, rántott vagy grillezett húsokhoz, pizzához és zöldségek szeleteléséhez. Rozsdamentes penge és fogak, lakkozott fa fogantyú. Asztali kés, étkezési célra, nem a konyhai előkészítéshez. Egy csomagban 4db kés érkezik.

MÉRETE: A penge hossza: 10,5cm, a kés teljes hossza: 21cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Lakkozott, pálmafa (palmadera) nyél, rozsdamentes acél penge.

HOL KÉSZÜLT: Spanyolország.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségcsomag
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A STEAK KÉST?
A fa nyél miatt a kés tisztításánál kerüld a mosogatógép használatát. Kézi mosogatást javaslunk. Sokáig ne hagyd a vízben állni.

KÉSZÍTŐRŐL

Pallares Solsona család


A Pallarès család az egyik legfontosabb késmester családok egyike Spanyolországban, és hírnevüket az évek során a magas minőségű kések és a hagyományos gyártási módszerek megőrzésével szerezték meg. Tevékenységüket Catalóniában, Spanyolországban végzik, ahol a késkészítés hagyománya egészen a 16. századig nyúlik vissza. A műhelyük Solsona városában található, ahol az első generáció 1917-ben kezdte el a kések készítését. Ma ők az utolsó fennmaradt késkészítő műhely a régióban, ahol korábban számos hasonló vállalkozás működött. A vállalkozás ma is a Pallarès család tulajdonában van, és a konyhai kések, ollók és más eszközök nagy részét továbbra is többnyire kézzel készítik. David Pallares csapata jelenleg 15 főből áll, és az adminisztratív feladatok mellett ő maga is személyesen részt vesz a kézműves készítésben, megosztva idejét az adminisztráció és a mesterség között.