Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Len textilszalvéta, 2db, hazelnut

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Puha, könnyű, koptatott lenvászonból készült textilszalvéta. Nem csak az ünnepi asztalra, hanem akár mindennapi használatra is a papírszalvéta kiváltásához. Egy csomagban 2db szalvéta érkezik. A teljes lenvászon kollekciónkat itt találod, ahol ugyanebben a színben találsz konyharuhát és konyhai kötényt is.
 

MÉRETEI
40x40cm.

SZíNE
Hazelnut / mogyoró.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% lenvászon. (215 g/m2)

HOL KÉSZÜLT
Litvániában, 100% európai lenvászonból.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. Folteltávolításhoz a fekete szappant vagy a Marseille szappant ajánljuk. Fél órával mosás előtt kend be valamelyikükkel a foltot. Hipózása tilos és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából.