Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Lenvászon asztali futó, csíkos, fehér

16.500 Ft (12.992 Ft + ÁFA)

A szövő műhely, akikkel együtt dolgozunk, a francia-belga határon, Armentières községben helyezkedik el. Régi textilipari központja Európának, aminek nyomán „a vászon városa” néven is emlegetik. 1866 óta készít asztalterítőket és konyharuhákat. Klasszikus megjelenésűeket, amik nem csak kinézetükben, de minőségében is időtállóak. A legfinomabb francia vászon felhasználásával készül. Az asztali futón található minták nem festettek, hanem anyagában szövöttek, így a díszítő csíkok idővel változatlanok maradnak. 

Kétféle alapszínnel, fehér és natúr színben. Az ár 1db asztali futóra vonatkozik.


MÉRETEI

60x150cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% lenvászon. 410 g/m² szálsűrűség.

HOL KÉSZÜLT
Franciaország.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Számolj azzal, hogy az első mosás után az anyag +/- 5%-ot összemegy. A javasolt mosási hőmérséklet, 40-60°C. Szükség esetén moshatod akár 90 °C-on is, hipózni nem szabad. Természetes alapú mosószer használata javasolt, az öblítő használatát kerüld. A szintetikus szerek ugyanis roncsolják a természetes szálakat (így a lenvászont is) és megnöveli a kockázatát annak, hogy a vártnál jobban összemenjen az anyag. Érdemes még nedves állapotában vasalni.