Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Akasztórúd, sárgaréz

13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)

Egyszerű és szép akasztórúd sárgarézből. Népszerű bútorkellék fürdőbe, konyhába, előszobába. Nem csak falra, hanem bútorra is rögzíthető. A hozzá illő sárgaréz kampókkal pedig komoly tároló funkciókat is adhatsz neki. 3 féle méret közül választhatsz.
 

MÉRET: 20cm. Faltól mért távolsága 5cm. 

KÉSZÜLT: Réz ötvözet. Felülete antikolt.  

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A sárgaréz idővel patinálódhat, főleg fürdőszobában a nedvesség hatására. Tanácsaink a felhelyezés kapcsán: amennyiben kemény fába fúrjátok bele a csavarokat, dolgozzatok előfuratokkal. A felhelyezéshez pedig használjatok csavarfúrót, amely lehetővé teszi, hogy a csavarra kifejtett nyomaték optimálisabb/kisebb legyen.
 

KÉSZÍTŐRŐL

A japán Yumiko Sekine, ezeknek a réz tartó rudaknak a megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus háztartási tárgyak importálásával foglalkozott Amerikából és Európából. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben minőségi tárgyakat készít természetes anyagokból.