Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HAWS locsolókanna, ZÖLD, 1literes

23.900 Ft (18.819 Ft + ÁFA)

Talán már tudod mennyire szeretjük a növényeket. Ezért hát úgy döntöttük megtaláljuk nektek a legjobb öntözőkannát. 1886 óta ebben a formában gyártják ezt a százéves, hagyományos formájú, kézzel készített tiszta fém csodát. Könnyen hordozható, ideális beltéri használatra. Két használat között eltenni a szekrénybe pedig vétek, a növények között érzi magát a legjobban és a lakás dísze is egyben. Tökéletes ajándék bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle, egy ilyen locsolókanna ugyanis egy életre szól. A gyártóval együtt 5 éves garanciát vállalunk a termékre. Minden locsolókanna szép papírdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló.
 

MÉRETEK
Magasság 16 cm x hossza 36 cm, 1 literes kapacitás. Díszdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Fém.

HOL KÉSZÜLT
Angliában. A világ egyik legrégebbi öntözőkanna gyártójától.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

A Haws Watering Cans-t 1886-ban alapították, és jelenleg a világ legrégebbi, még működő öntözőkanna gyártója. Számos más modell mellett még mindig gyártják az 1886-ból származó, szabadalmaztatott eredeti dizájnt. Ez a kanna is ilyen. A Haws öntözőkannák összetéveszthetetlen kialakításuk és kiemelkedő minőségük miatt nagyon népszerűek a kertészek körében. Minden kanna mai napig Angliában, Smethwickben, Birminghamben készül. Elkészítéséhez több, mint 200 lépés szükséges.