Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HAWS 'Original' locsolókanna, 9 literes

75.500 Ft (59.449 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, horganyzott, kültéri, kerti HAWS locsolókanna 9 literes űrtartalommal, levehető sárgaréz rózsával. Élethosszig tartó gyártói garanciával. Elsősorban magvak, kerti növények és virágágyások öntözéséhez ajánljuk. Gyönyörű papírdobozban küldjük, így remek ajándék is lehet belőle, különösen, ha az ajándékozott Monty Don rajongó.:-) Tökéletes meglepetés bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle. Egy ilyen locsolókanna ugyanis egy életre szól. Minden kanna mai napig Angliában, Smethwickben, Birminghamben készül. Elkészítéséhez több, mint 200 lépés szükséges. Szép papírdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló. 

MÉRETEK: 81 x 21 x 34 cm. 9 literes kapacitás. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Horganyzott fém, sárgaréz, levehető öntözőrózsa.

HOL KÉSZÜLT: Angliában.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A készítési eljárás során az acél öntözőkannát olvadt cinkfürdőbe merítik. Az olvadt cink kívül-belül bevonja az öntözőkannát, védőbevonatot képezve. Ettől áll ellen a rozsdának és az időjárásnak. Ezután a kannákat kiveszik a fürdőből, és felakasztják száradni. A száradás során a cink nem egyenletesen szárad meg. Ahhoz, hogy homogénebb legyen a végeredmény, csiszolni kellene a felületet, de az a védőréteget és ezzel a funkciót veszélyeztetné. Mindez azt jelenti, hogy nyers, durva, foltos horganyzott felülettel kell számolni.

KÉSZÍTŐRŐL

A Haws Watering Cans-t 1886-ban alapították, és jelenleg a világ legrégebbi, még működő öntözőkanna gyártója. Számos más modell mellett még mindig gyártják az 1886-ból származó, szabadalmaztatott eredeti dizájnt. Ez a kanna is ilyen. A Haws öntözőkannák összetéveszthetetlen kialakításuk és kiemelkedő minőségük miatt nagyon népszerűek a kertészek körében. Minden kanna mai napig Angliában, Smethwickben, Birminghamben készül. Elkészítéséhez több, mint 200 lépés szükséges.

Videó