Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HAWS 'Bearwood Brook' locsolókanna, 9 literes

45.500 Ft (35.827 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, rövid kifolyócsöves, kerti HAWS locsolókanna közel 9 literes űrtartalommal. Sárgarézből készült, levehető öntözőrózsával érkezik. Elsősorban teraszokhoz, kis és nagy kertekhez. Gyönyörű papírdobozban küldjük, így remek ajándék is lehet belőle. Tökéletes meglepetés bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle. Minden kanna mai napig Angliában, Smethwickben, Birminghamben készül. Elkészítéséhez több, mint 200 lépés szükséges. Szép papírdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Porfestett fém, sárgaréz öntözőrózsa.

HOL KÉSZÜLT: Angliában.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

A Haws Watering Cans-t 1886-ban alapították, és jelenleg a világ legrégebbi öntözőkanna gyártója. Számos más modell mellett még mindig gyártják az 1886-ból származó, szabadalmaztatott eredeti dizájnt. A Haws öntözőkannák összetéveszthetetlen kialakításuk és kiemelkedő minőségük miatt nagyon népszerűek a kertészek körében.

Videó