Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Virágkaspó, SIMONA, green

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)

14 cm átmérőjű, zöld mázas virágkaspó, alátéttel. Az 1820-as és 1860-as évek között számtalan francia házban lehetett jelen ez a romantikus, Párizst idéző virágcserép. Azt tudjuk még róla, hogy először Párizs latin negyedében gyártották, a forma pontos nevét viszont azóta is homály fedi. 1942 óta működik az a dán családi vállalkozás, akitől ezek a virágcserepek érkeznek hozzánk, nevük 'Bergs Potter'.

MÉRETE: 14cm átmérőjű, 15cm magasságú. Az átmérő a cserép felső részén mért méret. Alátéttel együtt érkezik.

Raktárkészlet 1: 5 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Minden cserép méretben és stílusban hozzá illő tálkával érkezik. Beltéri használatra ajánljuk. A cserép alján lévő lyuknak és a hozzá küldött alátétnek köszönhetően a vízelvezetés a legmegfelelőbb lesz a gyökerek számára.

Videó

A Bergs Potter nagy gondot fordít annak biztosítására, hogy a fenntarthatóság a gyártás legtöbb szakaszában megvalósuljon, az alkalmazottak munkakörülményeinek színvonalától kezdve az ECO címkével ellátott alapanyagok használatáig. Ahol csak lehet, a termelés minden pontján igyekszenek minimalizálni a keletkezett a hulladék mennyiségét. Ha például a cserép megsérül, akkor azt a helyi gazdáknak adják oda felhasználásra, akik a törmeléket kavicsként használják. A Berg Potter soha nem használ vegyszereket a nyers agyagedények felületének lezárásához, ami jobb a növények számára és jobb a környezet számára. Nézz meg a gyárról és a kaspók készítéséről egy videót!