Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Szórófejes üveg, barna, 250ml

1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)

Azoknak, akik szeretik saját maguk készíteni a kozmetikumait vagy tisztálkodó szereiket vagy csak szeretnek utántöltőket használni és mindezt utazás alatt sem szeretik nélkülözni. Ez a szórófejes változat kiváló választás arc- és testpermeteknek vagy légfrissítőknek. Az üvegek műanyag szórófejjel és tetszőleges, általad választott felirattal együtt érkeznek. A választott felirat szövegét a rendelés megjegyzésében vagy külön emailben küldd el nekünk: hello@pauza.hu címre. 

Raktárkészlet 1: 53 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Amellett, hogy dekoratív, a barna üvegnek ráadásul van egy olyan tulajdonsága, hogy megszűri az UV fényt, emiatt a benne tárolt szerek tovább elállnak.
Minden üvegnek alaptartozéka egy retro nyomott betűs felirat, aminek a szövegét magad választhatod meg. Igényedet leadhatod a rendelés után egy külön emailben (hello@pauza.hu) vagy a rendelési folyamat alatt, a megjegyzésbe írva küldd el nekünk milyet szeretnél. A címkére írt szavakat ékezet nélkül tudjuk elkészíteni.