Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Szódabikarbóna

400 Ft (315 Ft + ÁFA)

Ha már mosás és folttisztítás, nem mehetünk el a szódabikarbóna használata mellett: biológiailag lebomló, környezetbarát és sokoldalú. Különösen a nagyon zsíros, olajos foltok eltávolításában vagy a szagos szennyes eltüntetésében segíthet. Óóó az a bizonyos sportruházat és edzőcipő :). Minimálisan fehérít, szagtalanít és tisztít. Kombinálhatod a Marseille szappan pehellyelből készült folyékony mosószerrel, annak folttisztító hatásának fokozására, közepesen szennyezett ruhák esetében. Egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy remekül megköti a szagokat, és meleg vízben hamarabb oldódik, mint a perkarbonát. Fontos megjegyezni, hogy a szódabikarbóna károsíthatja a selymet és a gyapjút, így azokhoz csak a tiszta mosószappan használatát javasoljuk. Ha súrolószerként használod, természetes felületekre - pl. a fára, márványra, kőre - a fekete szappant javasoljuk. Bizonyos műanyag felületek sem szerezik a szódákat, így azoknál is érdemesebb a fekete szappanból készült felülettisztítót bevetned.

2 féle kiszerelésben: 500gramm, 1kg. További felhasználási javaslatokért lapozz lentebb és olvasd el a 'Pauza tanácsa' részt.

VÁLASZTOTT MÉRETE
500 gramm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Szódabikarbóna.

HONNAN
EU.

Raktárkészlet 1: 36 db raktáron
Kiszerelés
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Marseille szappan reszelékkel kombinálva, elsősorban szagtalanító hatásának fokozására. Ne keverd be előre a pehelyből készült folyadékba, hogy a hatékonysága ne csökkenjen. Esetenként adj a dobba 1-2 evőkanállal. Perkarbonáttal szemben alacsonyabb hőmérsékleten is kifejti a hatékonyságát, így már 30-40 fokos mosásnál is használhatod. 

 

Biztonsági adatlap

Itt kattintva tudod letölteni: Szódabikarbóna